Terug naar overzicht

We gaan weer wandelen!

Nu de richtlijnen omtrent de COVID-19 maatregelen iets gaan versoepelen willen ook wij proberen wat er wel en niet kan. Uiteraard met in acht neming van alle vereisten. En bovenal staat gezondheid en welzijn van onze gasten en vrijwilligers bovenaan. Liever veiligheid, dan achteraf spijt!

 

Een activiteit die prima kan plaatsvinden met 1,5 meter afstand, is natuurlijk wandelen.

Wandelen is goed voor de gezondheid en het is fijn om samen in de natuur te zijn en daarbij ook nog een goed gesprek te kunnen voeren. Dus trek je wandelschoenen aan en ga mee!

 

Twee groepen

Vanaf woensdag 10 juni gaan we iedere woensdagochtend wandelen.

We maken hiervoor twee "groepen".

De ene week een groep die wandelt om de activiteit/lotgenoten en de andere week als verdiepende bezigheid.

 

In de even weken (start 10 juni) wandelen we om lekker bezig en samen te zijn. M.a.w. om weer een beetje in conditie te komen, te genieten van de natuur en lotgenotencontact.

We beginnen met een korte wandeling van een half uurtje, om van daaruit langzaam op te bouwen naar een wat langere wandeling. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een goed gesprek.

 

In de oneven weken (start 17 juni) staat de wandeling onder begeleiding van een coach. Onder het genot van een korte wandeling is er ruimte voor vragen en tips aan en van de coach.

 

Wandel je met ons mee? Meld je dan aan via onderstaand formulier en je krijgt van ons een berichtje hoe laat en waar we starten.

 

Naam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Email adres: *
Mobiel telefoonnummer *
Mijn voorkeur gaat uit naar *Ik ben *


Ik wil graag de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen *


Ik ga ermee akkoord dat De Nije Stichting mijn gegevens AVG Proof verwerkt *
* verplicht

Meer nieuws