Terug naar overzicht

Wereldkankerdag en Open Huis nieuwe locatie

Wereldkankerdag, kanker zet je wereld op z'n kop. Wat heb jij nodig?

4 februari is de jaarlijks terugkerende Wereldkankerdag. Wereldwijd werken organisaties samen om het bewustzijn rondom kanker te vergroten. Ook in Nederland bundelen vele organisaties hun krachten en worden tientallen speciale activiteiten georganiseerd die allemaal eenvoudig te vinden zijn op de speciale website www.wereldkankerdag.nl

 

Het thema dit jaar is “Kanker zet de wereld op z’n kop. Wat heb jij nodig?” Tussen 2 en 4 februari willen de organisaties dit letterlijk zichtbaar maken en iedereen uitnodigen op sociale media zijn/haar profielfoto op z'n kop te plaatsen. Hierbij kun je de hashtags #wathebjijnodig of #wereldkankerdag gebruiken.

 

Vrijdag 2 februari: Open Huis op nieuwe locatie De Nije Stichting

In december van het afgelopen jaar kregen wij te kampen met een aanhoudend vochtprobleem in Het Nije Huis aan de Beursstraat te Hengelo. We moesten noodgedwongen onze deuren sluiten en op zoek naar een nieuwe, tijdelijke locatie.

Gelukkig hebben we een nieuwe locatie gevonden en kunnen wij a.s. vrijdag, 2 februari onze deuren openen op de vierde verdieping van het oude Carint gebouw aan de H. Hartstralaan 100 te Hengelo. Op loopafstand van het ziekenhuis en met zicht op de beoogde Nije Hoeve. U bent van harte welkom!

 

Kanker zet je wereld op z’n kop. Wat heb jij nodig?

Kom naar de open dag en kijk wat De Nije Stichting, centrum voor ondersteuning en begeleiding bij kanker, u kan bieden. Tijdens het open huis, waar iedereen van harte welkom is, laten medewerkers en vrijwilligers van De Nije Stichting u graag zien wat wij in huis hebben en vertellen u er graag meer over.

“Wat heb jij nodig?” Wellicht kan de stichting u daar bij helpen. Met onder meer yoga bij kanker, massage, lotgenotencontact, coachgesprekken, mantelzorgondersteuning, voorlichting en informatie.

Kijk voor meer informatie in onze agenda.

 

Open Huis:

Vrijdag 2 februari, van 10.00 uur tot 16.00 uur

H. Hartstralaan 100

Vierde verdieping

 

U bent van harte welkom!

 

 

Meer nieuws