Terug naar overzicht

Winterworld presents: Nije Benefiet Bingo

Woensdag 14 december organiseert WinterWorld Twente de Nije Benefiet Bingo.

Een gezellige bingo met Gooische prijzen waaronder o.a. Make-over, tanden bleken, Total bodyscan, Botox/fillers, horloge, tas enz. enz.

U wordt ontvangen met bubbels en heerlijke hapjes van Club Merlijn.


De opbrengst van de bingo kaarten* is 100% voor de Nije Stichting en alle prijzen zijn kosteloos gedoneerd voor het goede doel!


Winterworld staat garant voor de gezellige kerstsfeer binnen én buiten. Toen de organisatie hoorde dat ze een feest mochten geven was het voor hen vanzelfsprekend dat dit voor De Nije Stichting zou zijn. Iedereen werkt mee om het tot een spectaculaire avond te maken die een beetje in het teken staat van de #ScanCoveryTrial die 6 teams vanaf 6 januari voor de Nije Stichting gaan rijden. Gert Valk, bekend van "omdat jij jarig bent" komt nota bene op zijn eigen verjaardag op deze gezellige avond zingen!

* Kaarten zijn te reserveren voor € 50,- per stuk.

Dit is incl. ontvangst met bubbels, warme en koude hapjes en een bingo kaart voor de hele avond. Per ronde een prijzenpot rond de € 1000,-! Ongekend mooie prijzen die we de komende weken stuk voor stuk bekend zullen maken via de Facebookpagina de Scanct Teams.

 

Klik hier om kaarten te bestellen.


Namens De Nije Stichting alvast dank!

 

Meer nieuws