Terug naar overzicht

bijzondere gratis make-over voor 8 vrouwen

Speciale Workshop!!

 

Op vrijdag 16 december wordt er in het Nije huis een speciale feest-workshop georganiseerd voor vrouwen die op dit moment bezig zijn met de behandeling tegen kanker. Zo vlak voor de feestdagen is er vaak al stress genoeg. Even een relaxmomentje kan dan erg prettig zijn. Er wordt make-upadvies gegeven en er is een kapper en haarwerkspecialist....en natuurlijk ligt er iets moois onder de boom!!

 

Met de kerst voor de deur is het voor vrouwen die in de behandeling zitten extra zwaar....deze dagen zou je stralend willen doorbrengen met je naasten maar door de behandelingen heb je vaak geen wenkbrauwen, haren en wimpers meer en de lipstick die altijd goed bij je paste lijkt ineens niet meer de goede kleur. Zou het niet geweldig zijn om zelf goede wenkbrauwen te kunnen tekenen en te ontdekken welke make-up kleuren nu beter bij je passen?En de pruik....elke dag weer het zelfde... zou er een mogelijkheid zijn om deze voor de feestdagen een extra "touch" te geven?

Op al deze vragen en meer, weet het Nije Make-over team antwoord!!!

 

Hilda Nanlohij van Innostyle helpt vaker mee op verwendagen van de Nije stichting. “Mensen die dunner haar hebben gekregen of hun haar hebben verloren door de behandelingen, moeten vaak wennen aan het veranderende uiterlijk. Daar past vaak ook een andere manier van opmaken bij. Door hen te adviseren op make-upgebied, kan ik ze helpen er beter of natuurlijker uit te zien.”

 

Marianne Versteeg van Hairidentity is ook aanwezig. “Vanuit mijn werk als kapster en haarspecialist weet ik hoeveel mensen moeite hebben om hun haar of haarwerk mooi in model te brengen tijdens de behandeling. Ik wil zo graag iets voor de mensen doen die al veel zorgen hebben. Door er goed uit te zien, voel je je gelijk een stukje beter. Dat straal je uit. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

 

De verwenochtend/workshop is op 16 december in het Nije huis, Beursstraat 9 in Hengelo.

Iedereen is welkom vanaf 9.30 uur. Er wordt begonnen met koffie/thee. Om 10.00 uur begint de workshop, waarbij iedereen met persoonlijk passend advies naar huis gaat. Opgeven kan via info@denijestichting.nl 

 

Er is plek voor maximaal 8 personen, dus vol = vol.

 

 

Meer nieuws