Terug naar overzicht

Verwendagen in Het Nije Huis

Vanaf vandaag zijn er 3 verwendagen in het Nije Huis:

maandag 19 mei

dinsdag 20 mei

woensdag 21 mei

 

MAANDAG 19 MEI

 

We beginnen vandaag met een heerlijke wandeling o.l.v. Debby Nijenhuis of met een les Chi Neng Qigong  van Linda Smit. Tussen de middag gaan we met z'n allen genieten van een heerlijke lunch . 's Middags is er een workshop geboorte mandala tekenen o.l.v. Ine van der Wal. (Het programma voor vandaag is onder voorbehoud)

 

Aanvang:    09.30 uur

Einde:        15.30 uur

 

 

Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong (bewust bewegen/persoonlijk energiemanagement) is een Chinese bewegingsleer, goed voor lichaam en geest . De eenvoudige oefeningen maken je lichaam sterk en ontspannen en je geest helder en alert en zijn in principe door iedereen te doen, al dan niet enigszins aangepast. De oefeningen worden staand uitgevoerd, maar kunnen ook zittend (met een eventuele aanpassing) worden gedaan.

 

Geboorte mandala tekenen

Basis voor deze werkvorm is de cirkel en de creatieve invulling vanuit de numerologie.

Volgens de numerologie hebben de getallen 1 t/m 9 hun eigen betekenis, eigen kwaliteit en hun eigen trilling in ons universum. Het is van alle tijden en volkeren dat er aan getallen bijzondere betekenissen worden gegeven. In deze workshop maak je een tekening aan de hand van de cijfers in je geboortedatum. De vorm, de beweging en de kleuren worden aangegeven, en toch zal iedere tekening zijn eigen vorm krijgen. Je hoeft niet te kunnen tekenen voor een uitstekend resultaat.

 

Deelname is gratis maar opgave voor deze dag is verplicht en kan door te klikken op onderstaande link

                                   info@denijestichting.nl

 

NB :

Er is geen mogelijkheid tot parkeren op het terrein van Het Nije Huis. Er is een parkeergarage op loopafstand en je kan, beperkt, betaald parkeren aan de Beursstraat. Het Nije Huis ligt op loopafstand van het station.

 

 

 

Meer activiteiten

Jong en Kanker

21-06-2024

Groenworkshop

17-04-2024 t/m 18-12-2024