Terug naar overzicht

Lunchen met Lin!

Elke donderdag kun je in Het Nije Huis van 12.30-13.30 uur Lunchen met Lin!

 

Linda Smit heeft haar eigen praktijk 'Lin's praktijk'  waarin ze o.a. voedingsadviezen geeft. Zij verzorgt elke donderdag in Het Nije Huis een heerlijke gezonde lunch!

 

Opgave is wel verplicht i.v.m. de inkoop van de producten. Opgeven kan via 074-2772772 of info@denijestichting.nl en kan elke week tot woensdag 11.00 uur.

 

 

 

Menu donderdag 21 augustus 2014             eigen bijdrage: € 5,=

 

Een lekkere pasta van courgette met onder andere champignons en olijven met daarnaast een simpele rauwkostsalade.

 

 

Wil je afvallen dan is het een goed idee om 1 of 2 van je koolhydraatrijke maaltijden per dag te vervangen. Bij deze "pasta" heb ik de normale spaghettislierten bijvoorbeeld vervangen door courgette.  Dit zorgt voor een betere balans omdat je bloedsuikerspiegel niet meteen omhoog schiet en daarna weer een dip veroorzaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu donderdag 28 augustus 2014                         eigen bijdrage: € 5,=

 

Quinoa met kip en groenten en een happy healthy smoothie/juice.

 

* Rijst kun je heel goed vervangen door Quinoa. Quinoa zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel niet ineens omhoogschiet. Een perfecte maaltijd voordat je gaat sporten bijvoorbeeld. Omdat je bloedsuikerspiegel in balans blijft, heb je geen last van die bekende "after dinner dip" en heb je langer energie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu donderdag 4 september 2014

 

De lunch vandaag wordt misschien niet de meest gezonde lunch, maar wel erg lekker natuurlijk en wat het precies wordt, is nog niet bekend, maar dat het een Frans tintje krijgt is zeker. Denk aan een soepje of een heerlijk stokbroodje, kaas enz enz. Vandaag gaan de deelnemers de Mont Ventoux op en staat het Nije Huis "aan de zijlijn" om de deelnemers aan te moedigen!!!

 

Naast de lunch is er trouwens ook een mogelijkheid om vandaag te ontbijten in het Nije Huis tussen 8.00 en 9.00 uur met bijvoorbeeld een croissantje met jam!

 

Meer activiteiten

Jong en Kanker

21-06-2024

Groenworkshop

17-04-2024 t/m 18-12-2024