Terug naar overzicht

Reiki behandelingen

Om de week op woensdagochtend kun je in Het Nije Huis ook terecht voor Reiki behandelingen.

 

Wat is Reiki?

 

Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het japans betekend het kracht van de zon. Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau word je je bewust van de blokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelfbescherming. Blokkades die zich in de loop van je leven in de energiebanen opgehoopt hebben kunnen ziekte en klachten veroorzaken. Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrijkomen. De energie kan weer vrij of vrijer stromen. Mensen kunnen beter omgaan met ziekte/problemen en gaan positiever denken waardoor hun levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.

 

De Reikibehandelingen duren ongeveer 45 min. en worden om de week op woensdagochtend van 9.30-12.00 gegeven door Ellen Wissink. Zij heeft een eigen Reikipraktijk www.anahara.nl

 

Voor het maken van een afspraak info@denijestichting.nl of 074-2772772

 

Datum               : klik hier voor de agenda

Tijd                   : 9.30-12.00 uur

Eigen bijdrage  : € 5,=

 

Er is geen mogelijkheid tot parkeren op het terrein van Het Nije Huis. Er is een parkeergarage op loopafstand en je kan, beperkt, betaald parkeren aan de Beursstraat. Het Nije Huis ligt op loopafstand van het station.

 

Meer activiteiten

Jong en Kanker

21-06-2024

Groenworkshop

17-04-2024 t/m 18-12-2024