Terug naar overzicht

Wereldkankerdag 2017

Dit jaar staan op Wereldkankerdag de naasten centraal: partners, ouders, kinderen, familie, vrienden, kennissen of buren die zorgen voor iemand met kanker. Ook op hún leven heeft de ziekte een enorme impact.

 

Wereldkankerdag is dé gelegenheid om de naasten van mensen met kanker of diegenen die belangrijk zijn (geweest) tijdens hun ziekte te bedanken voor hun liefde, zorg en steun. Dit kan met een speciale Wereldkankerdag attentie naar keuze die kan worden besteld op de speciale Wereldkankerdag website www.wereldkankerdag.nl. Op 4 februari 2017 kan deze bij de naasten worden bezorgd.

Ook via Het Nije Huis kun jij iemand bedanken! Stuur een mail met contactgegevens naar info@denijestichting.nl en wij nodigen diegene uit voor een gratis verwenmoment in Het Nije Huis*.

 

Daarnaast houden wij op zaterdag 4 februari Open Huis van 13.00 uur tot 16.00 uur. Op deze dag kunt u kennis maken met de verschillende activiteiten die Het Nije Huis biedt. Zo kunt u meezingen met het Zingen Voor je Leven koor (14.00 uur en 15.00 uur), informatie krijgen over de cursus massage voor naasten (13.00-14.30 uur), een kijkje nemen bij onze creatieve afdeling of gewoon een heerlijk kopje koffie drinken aan onze grote tafel. Wees welkom!

 

*Voorwaarden gratis verwenmoment:

- het verwenmoment is voor diegene die nog geen kennis hebben gemaakt met Het Nije Huis

- Het Nije Huis heeft 11 verwenmomenten te vergeven

 

 

 

Meer activiteiten

Jong en Kanker

21-06-2024

Groenworkshop

17-04-2024 t/m 18-12-2024