Terug naar overzicht

Bijeenkomst rouwverwerking

Rouwen is gevoelens verwerken en gedachten bewerken, met momenten van bezig zijn met het verlies en met momenten van afleiding en doorgaan met je leven, het leven zonder je dierbare. Elk rouwproces is uniek in hoe het verloopt, hoe lang het duurt en hoe intens het is.

 

De manier van rouwen heeft te maken met wie je bent, hoe je geleerd hebt je te hechten aan anderen en met verlies om te gaan. Het heeft ook te maken met de band die je hebt gehad met de overleden persoon en hoe hij of zij overleden is.

 

Heftige, tegenstrijdige gevoelens en gedachten kunnen voor veel verwarring, onzekerheid en angst zorgen. Je kunt je eenzaam voelen, ook al zijn er mensen in je omgeving die je steunen. Soms is het prettig om deze ervaring met anderen te delen.

 

Dinsdag 18 december is daarvoor van 19.00 - 21.00 uur gelegenheid bij De Nije Stichting.


Deze bijeenkomst is onder begeleiding van Jenny Grooters, zij is rouw-, verlies- en stresscounsellor en heeft een eigen praktijk (www.jennygrooters.nl)

 

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis, aanmelden is echter verplicht omdat op de locatie aan de Hartstralaan 's avonds het gebouw niet vrij toegankelijk is.

Aanmelden kan via onderstaand formulier

 

Meer activiteiten

Jong en Kanker

21-06-2024

Groenworkshop

17-04-2024 t/m 18-12-2024