Terug naar overzicht

De Nije op Locatie: Overdinkel

Het komend jaar bezoekt De Nije Stichting met enige regelmaat een andere gemeente in Twente om in gesprek te gaan met mensen die geconfronteerd zijn (geweest) met kanker en hun naasten. Zo kijken we wat er in deze gemeenten leeft en waar de meeste behoefte (aan) is en kunnen we onderzoeken hoe we dat ook op locatie kunnen realiseren.

 

Donderdag 21 november bezoeken wij de gemeente Losser

Donderdag 21 november van 14.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom op onze eerste Nije op Locatie in Overdinkel. Deze middag zal vooral in het teken staan van een wederzijdse kennismaking.

Wij nodigen u als lotgenoot of naaste uit om, onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee met lekkernijen, mee te praten. Uiteraard voorzien wij u graag van informatie over de Nije Stichting, maar wij zijn vooral ook benieuwd wat ù wilt! Wat kunnen wij voor ù betekenen?

 

Waar heeft u behoefte aan; is dit lotgenotencontact, creatief bezig zijn in een workshop, lezingen, informatie of bewegen, of misschien wel iets heel anders? Heeft u ideeën hierover, laat het ons weten.

 

De bijeenkomst is gratis toegankelijk, maar i.v.m. de catering verzoeken wij u wel zich van tevoren via onderstaand formulier aan te melden.

 

Wanneer: donderdag 21 november 2019
Waar: 't Trefhuus, Prins Hendrikstraat 1, Overdinkel
Tijd: 14.00 uur - 16.00 uur
Kosten: gratis, maar gelieve wel aan te melden

 

 

 

 

Ik kom naar de Nije op Locatie Gemeente Losser *


Naam *
Emailadres: *
Telefoonnummer *
Opmerking
* verplicht

Meer activiteiten

Jong en Kanker

21-06-2024

Groenworkshop

17-04-2024 t/m 18-12-2024