Jong en kanker

Iedere derde vrijdag van de maand is er bij de Nije Hoeve een bijeenkomst speciaal voor jongeren met en na kanker (18-39 jaar), lotgenotencontact voor AYA's en kinderkanker survivors.

De groep komt één keer per maand bij elkaar om samen te praten, te koken en eten, om een workshop te doen enz. Of misschien willen jullie een keertje praten met iemand die veel weet van een bepaald onderwerp waarover jullie meer willen weten. (Bijna) alles is mogelijk. Kom je ook?

Wil je vooraf een kopje soep mee eten? Dan ben je vanaf 18.30 welkom....de soep is vers gemaakt en word je aangeboden namens de Nije stichting.

Ivm met de inkoop graag wel in onderstaand formulier melden of je mee eet.

18 november PUBQUIZ

Wanneer: iedere derde vrijdag van de maand
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Voor wie: jongeren met en na kanker (18-39 jaar)