Terug naar overzicht

Workshop huidverzorging en make up

Omdat er iedere week zoveel mensen in de chemokuren zitten, organiseren wij elke maand de workshop huidverzorging en make up, zodat we de groepen ook klein kunnen houden en mensen echt in de watten kunnen leggen!

 

Als je in de behandeling zit verandert door de chemokuren zoveel meer dan er direct voor het oog zichtbaar is aan de huid. De huid goed verzorgen tijdens de behandelingen is daarom echt heel belangrijk, maar hoe doe je dat dan?

 

Hoe teken je een wenkbrauw op het gezicht als je zelf geen wenkbrauwen meer hebt? En hoe maak je een illusie van toch een wimper? Waarom staan bepaalde kledingstukken ineens veel minder mooi en wat kun je dan doen om dat te veranderden?

 

Wij hebben in de Nije hoeve een geweldig team dat jou graag helpt!

Onze huidspecialisten werken met producten die volledig zonder toevoegingen zijn en vooral ook zonder hormonen! Heel graag vertellen we daar binnenkort meer over.

We hebben een kleur-adviseuse die graag laat zien welke kleuren jou nu mooi staan en hoe je met kleine aanpassingen dat kunt toepassen, zonder dat je nu een hele nieuwe garderobe hoeft aan te schaffen (tenzij je dat graag wilt natuurlijk, want dan moedigen we dat gewoon aan). Ook hebben we een specialist in huis die niet alleen veel ervaring heeft met visagie, ook heeft ze zelf tijdens de behandelingen haar gezicht er dagelijks op moeten tekenen.

 

Omdat je tijdens de chemokuren het al zwaar hebt en er al zoveel extra kosten komen kijken bij kanker, hebben we besloten deze workshop elke maand kosteloos aan te bieden.

 

Al onze professionals en vrijwilligers doneren hiervoor met liefde hun tijd en aandacht en we gaan in gesprek voor een goede werk kit, zodat ook iedereen thuis een gezicht kan tekenen, zich fijn voelt en wij zeker weten dat er met verantwoorde producten de huid verzorgd wordt.

 

Wanneer: Elke tweede woendag van de maand van 10.00 - 12.00 uur
Waar: De Nije Hoeve, Bruinsweg 32 Hengelo
Voor wie: Mensen met kanker die nu in de behandelingen zitten of binnen 6 maanden daarna
Kosten: gratis
Aanmelden: verplicht, via onderstaand formulier

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelding workshop huidverzorging en make up

Naam *
Straat en huisnummer *
postcode *
Woonplaats *
Email adres: *
Telefoonnummer *
Geboortedatum *
Ik ben lotgenoot *
ik draag een haarwerk *

datum keuze *

N.B. er is plek voor maximaal 6 personen per workshop. Staat de datum niet meer op het aanmeldformulier? Dan betekent dit dat de workshop op deze datum vol zit. Wij kunnen je voor die datum dan wel op een wachtlijst zetten. Geef dit dan even aan in de opmerkingen.

Je ontvangt van ons z.s.m. een bericht of er op de door jouw gekozen datum nog plek is.

Opmerkingen:
Ik wil graag de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen *


Ik heb het privacyreglement gelezen en ga ermee akkoord dat de Nije Stichting mijn gegevens volgens AVG regelgeving registreert * *
* verplicht

Meer activiteiten

Jong en Kanker

21-06-2024

Groenworkshop

17-04-2024 t/m 18-12-2024