40004
40000

Wij bestaan volgend jaar 10 jaar en hangen graag de slingers op!

 

Met z'n allen tegen kanker maar op een positieve wijze! Samen slingers haken en het wereld record verbreken!! Daarna doneren we aan alle afdelingen van kinder oncologie een mooie slinger en verkopen we stukken waarbij de opbrengst gaat naar onze Nije hoeve: centrum voor (na)zorg en ondersteuning bij kanker.

Kwaliteit van leven is zo belangrijk, voor iedereen! Als je geconfronteerd wordt met kanker dan is het zo belangrijk om van elke dag een dag met een gouden randje te maken, een feestdag.... en laten we vooral samen deze mooie slinger maken en samen de slingers ophangen op 13 maart 2018!! Heel veel kilometers hebben we te gaan...haak je in? Haak je mee? En zo niet...wil je een donatie doen voor deze mooie actie?

 

Je kunt zelf een actie pagina aanmaken om de stichting te helpen!

Klik op het menu rechtsbovenaan op " Account" en maak een account aan.

Dit kun je alleen doen of samen met een (haak) groep.

Zet jouw verhaal waarom je deze actie doet er bij en er komt automatisch een ideal module waarop mensen een donatie kunnen storten.

Als je geld hebt opgehaald kun je het ook via die module storten. Zet dan bij van wie je het hebt gekregen in de opmerkingen. Hulp nodig? laat het ons weten.

Wil je kijken wie er al een pagina heeft? Klik hier