Terug naar overzicht

Jubileum kanker.nl

Kanker.nl vierde haar 10-jarig jubileum bij verschillende IPSO-centra in het land. Wij waren de laatste in de rij waar kanker.nl haar feestje wilde vieren.

 

Na een warm welkom gingen de gasten in drie groepen uiteen. Er was één subgroep die sprak over werk en inkomen en de andere twee subgroepen hadden als vraag meegekregen: wat heb je gemist tijdens je ziekteperiode of in de periode waarin je naaste ziek was/ is.

De gesprekken werden geleid door een medewerker van Kanker.nl, zodat iedereen rustig haar/zijn verhaal kon doen. Eenieder durfde erg open te zijn en dat was erg bijzonder. Velen kenden elkaar niet en dan toch zo veel van jezelf durven laten zien.

Wat een rijke middag.

 

Tegen het eind van de middag was er de mogelijkheid voor de gasten om een boodschap achter te laten in “achterwerk in de kast”. Nadat de eersten schuifelend naar binnen gingen kwamen er meerdere gasten in beweging en ontstonden er erg leuke filmpjes.

Als afsluiter had de organisatie nog allerlei gezonde lekkere sapjes en hapjes meegebracht. Ondertussen was woordkunstenaar Willem Gunneman onder begeleiding van zijn gitaar bezig om over de bevindingen van de groepsgesprekken een muzikale terugkoppeling te geven. Wat heeft hij de mensen geraakt met zijn teksten en muziek.

 

Het was een volledig verzorgde middag waarbij kanker.nl ons verraste met passende hapjes en drankjes. Deze middag was zeer waardevol en we zijn dankbaar dat kanker.nl ons mede heeft uitgekozen om hun jubileum te vieren.

 

Meer nieuws