Word een Nije vriend(in)!

Steun het eerste centrum voor (na)zorg en ondersteuning in Twente, voor iedereen die geconfronteerd is met kanker én hun naasten!

Word nu een Nije vriend(in) vanaf maar € 25,- per jaar!

Wil je ons steunen als vriend (in)? Vul hieronder jouw gegevens in. Alvast dank!

speciale actie!

Indien je voor (minimaal) € 25,- vriend(in) wordt van de Nije Stichting voor een tijdsbestek van 5 jaar (minimaal) dan is het bedrag zeer voordelig aftrekbaar van de belasting.

Daarnaast maken wij het nu éxtra aantrekkelijk:

Iedereen die vriend(in) wordt voor minimaal 5 jaar krijgt van ons een strippenkaart t.w.v.€ 25,- (vrij besteedbaar aan de activiteiten in Het Nije Huis)

Indien je zelf lotgenoot bent kun je deze strippenkaart zelf gebruiken maar je mag de strippenkaart natuurlijk ook schenken aan iemand anders die lotgenoot is.

Mocht je niemand kennen dan kun je de kaart ook aan ons terug geven. Wij zullen wij deze dan geven aan iemand die een hart onder de riem kan gebruiken.

Ik machtig De Nije Stichting hierbij om (tot wederopzegging) jaarlijks van mijn bankrekening af te schrijven.

Bank/giro rekening *
Voorletter(s) *
Voornaam *
Achternaam *
Straat *
Postcode *
E-mail adres *
Bedrag *

Ander bedrag
Ik wordt vriend(in) voor minimaal 5 jaar. *

Wil je liever een incassoformulier downloaden, printen en invullen?

Klik hier voor de pdf.

Ons incassant ID is: NL51ZZZ081724830000

Bij kenmerk graag vermelden: nije Vriend(in)

Daarna groene gedeelte opsturen naar:

De Nije Stichting

Beursstraat 9