Terug naar overzicht

NIEUW: De Nije Cactus

Nu de hoeve nog niet klaar hebben we Yoga bij kanker, Zhi Neng en coaching gesprekken ondergebracht in de noodlocatie aan de Lansinkveste en we zijn dankbaar dat we daar gebruik van kunnen maken.

 

Voor het gedeelte "zinnen verzetten" en samen creatief bezig zijn, om samen te zingen of om even niet met het ziek zijn bezig te zijn, kregen we de loop er op de noodlocatie niet in. Men gaf aan een gezellig samen zijn te missen op een gezellige locatie.

Erwin Kwakman van De Cactus hoorde dit en bood spontaan De Cactus aan, omdat deze elke tweede woensdag van de maand overdag niet gebruikt wordt.

 

We gaan dus op locatie in de "Nije Cactus"!!

 

Iedere tweede woensdag van de maand van 10 tot 12 zijn wij voor vrije inloop te vinden in Café De Cactus. Je kunt terecht met vragen en voor lotgenotencontact. Als je wilt neem je een haakwerk mee, maar we kunnen ook gezellig samen zingen

 

Kom je 11 maart gezellig naar de kick -off? Dan kunnen we samen brainstormen onder het genot van een kopje koffie of thee over wat we de tweede woensdag van april kunnen organiseren.

 

Pastoriestraat 37, 7551 DJ Hengelo

 

Parkeergelegenheid is op woensdag ruim aanwezig aan de Marskant (tegenover het politiebureau) dan kun je binnendoor zo naar de Pastoriestraat lopen. Fietsers kunnen de fiets bij De Cactus stallen.

 

Meer nieuws