Terug naar overzicht

BDO doneert 4.500 euro

Nije Stichting krijgt € 4.500, - tijdens BDO Cup 2015 - De Nije Stichting mocht afgelopen vrijdag na afloop van het BDO toernooi € 4.500, - in ontvangst nemen van Jan Jaap Landman van BDO Accountants uit Hengelo. Het toernooi werd al weer voor het 7e jaar georganiseerd bij Achilles’12 en hieraan is altijd een goed doel gekoppeld. Het inleggeld van niet minder dan 22 deelnemende bedrijventeams ging dit jaar naar de Nije Stichting. 

De cheque van € 4.500, - werd in ontvangst genomen door Debby Nijenhuis. Zij werd vergezeld door ambassadeur van de stichting en kunstenares Bianca Leusink en Michael Sijbom, voorzitter van de Raad van Toezicht van de Nije Stichting en burgemeester van Losser.

Het toernooi werd bij de heren gewonnen door DVEP die in de finale OZF versloeg. Bij de dames won Team Fysio de finale van ROZ Groep. Jan Jaap Zijlman van BDO reikte de prijzen uit.

Na de prijsuitreiking kon iedereen nog verder genieten van een heerlijke barbecue op het terras van Achilles’12. Het organiserende BDO, de Nije Stichting en de voetbalclub Achilles’12 kijken terug op een fantastisch en zeer gezellig toernooi. 

 

 

Meer nieuws