Terug naar overzicht

De Nije Stichting gaat voor het wereldrecord Slingers Haken!

Wij gaan de uitdaging aan!

Volgend jaar 13 maart bestaat de Nije stichting 10 jaar en dat willen wij op ludieke wijze vieren.

Met z'n allen tegen kanker maar op een positieve wijze: Samen slingers haken en het wereldrecord verbreken!! Het record gebreide vlaggen staat op 7.000 m. Wij gaan de slingers haken, wij houden van een uitdaging en bestaan 10 jaar, dus wij gaan voor… 10.000 m!!

 

Kwaliteit van leven is zo belangrijk, voor iedereen! Als je geconfronteerd wordt met kanker dan is het zo belangrijk om van elke dag een dag met een gouden randje te maken, een feestdag….

 

Wat we vooral heel bijzonder vinden is dat onze gasten in het Nije huis zo veel plezier beleven aan samen iets creëren. En het idee dat je meewerkt aan een project waardoor (ex) kankerpatiënten en hun naasten meer kwaliteit van leven kunnen ervaren is toch fantastisch?

 

Laten we vooral samen deze mooie slinger maken en samen de slingers ophangen op 13 maart 2018! Heel veel kilometers hebben we te gaan… haak je in? Haak je mee?

 

Na afloop van de actie doneert Het Nije Huis aan alle afdelingen kinderoncologie een mooie slinger en verkopen we stukken waarbij de opbrengst gaat naar de Nije hoeve: centrum voor (na)zorg en ondersteuning bij kanker.

 

Kijk voor meer informatie op onze facebook pagina www.facebook.com/NijeSlingers en op onze actiepagina.

 

Wil je niet wachten tot onze workshop en zelf alvast aan de slag?

De vlag moet aan een paar voorwaarden voldoen en verder kun je jouw eigen creativiteit erin kwijt! De vlag moet bovenaan 18 cm breed zijn en volledig gehaakt.

hieronder vind je twee mallen die je kunt gebruiken voor de afmeting zodat je niet hoeft te tellen maar jouw vlag op de mal kunt leggen om te kijken of je er al bent.

tip. lamineer de mal zodat deze mooi blijft.

 

granny triangle met gelijke zijden

puntige vlag 18 breed en 18 lang en de zijkanten zijn 20 cm

 

Hieronder ook twee patronen:

patroon granny triangle vlag

patroon basis vlag

 

Doe je mee? Meld je aan voor de workshop of meld je voor meer informatie via info@denijestichting.nl of 074-2472772

De workshop op 12 juli is inmiddels vol, meld je hier aan voor 19 juli.

 

Tel niet de dagen, maar laat de dagen tellen!

 

Meer nieuws