Terug naar overzicht

Mont Ventoux beklimming was een groot succes!

Onmeunig trots op alle deelnemers van Het Nije Huisteam!! IEDEREEN heeft het gehaald!! Linda Hagels zette een toptijd neer met 2.30 en Sabine Boshuis van der Snoek zat daar vlak achter!!!

Een dag ervoor, 4 september was Bauke Tuitel als eerste van ons binnen en was zelfs 4e van alles en iedereen! Trea Donk zette ook een toptijd neer en Milou Laarman knalde zelfs de burgemeester van Mont Brun les Bains voorbij! Maar over burgemeester gesproken... Die van ons, Michael Sijbom, besloot een dag van te voren van wandelaar over te stappen naar loper. Nog nooit meer dan 10 km hard gelopen besloot hij 22 km de berg op te rennen. Met de nodige eieren als ontbijt en wat gelletjes in z'n shirt ging hij vol gas de berg op en in 3.20 was hij boven!!! Top prestatie!

Wie nog meer een top prestatie leverden waren alle wandelaars... Petra, Agnes, Miranda, Aart, Diane, Lidy, Nathalie, Saskia, Nicole en Joke hebben een mega prestatie neergezet... Ik zelf was letterlijk achteraan... De missie was Joke naar de top brengen en dat is gelukt!!!

Mega trots en blij!

Dankbaar dat al die kanjers zich hebben willen inzetten voor ons Nije Huis!!

Dankjewel lieve mensen die ons gesteund hebben ! Zowel moreel als financieel! Bedankt lieve Silvia Tragter voor de mooie bus en chapeau voor de chauffeurs waaronder SuperMario die echt een geweldige aanwinst is voor dit team! Sandra en Nico bedankt voor de dekentjes, die hebben we wel nodig gehad in de bus  Wilfried Giesen bedankt voor de leuke attentie in de bus, de drop was zo op en de mutsen volgen vast nog leuke foto's van. De ScanCoveryTrial dvd hebben we op de terugweg bekeken. Andre Pen bedankt voor de sponsoring van de bus, sponsoring van mij en het mogelijk maken dan we gevolg konden worden met geotrack! Stichting groot verzet tegen kanker bedankt voor de geweldige organisatie en dikke pluim voor al jullie vrijwilligers die ons verzorgd hebben en soms letterlijk binnen geschreeuwd hebben met lieve woorden en luid geklap! Wim van Laar bedankt voor alle aandacht op de radio en de jongens van de Ventoux radio ook bedacht voor de radioaandacht! Electrabel bedankt voor de YouTube stream! Alle vrijwilligers in het Nije huis bedankt voor de Ventoux dag! Jannie , Linda Smit en Wendy hadden alles perfect verzorgd! Maar ook alle andere Nije vrijwilligers bedankt voor jullie tijd! Zonder jullie was het voor mij niet mogelijk geweest om er een week uit te gaan! Dirk Voor Verse Noten bedankt voor de heerlijke noten en Sandra Assink bedankt voor de sokken, geen enkele blaar en ze zitten geweldig!!! Immy Holle en Hanny ten Vregelaar , bedankt voor jullie support en gezelligheid!!

 

We hebben tot nu toe 19.171,- opgehaald en de teller kan nog oplopen.

In november horen we wat het totaal is van alle deelnemers en hoeveel wij voor ons Nije huis mogen verwachten.

 

De foto's volgen later, het zijn er inmiddels een paar honderd en moeten nog uitgezocht worden.

Een avontuur om nooit te vergeten en stiekem denken enkelen van ons al aan de beklimming voor volgend jaar ;-)

 

Nije groet,

Debby

Ik hoop oprecht dat ik niemand vergeten ben...voor de zekerheid bedank ik dus ook iedereen doe op welke wijze dan ook geholpen heeft!!! Het was een onvergetelijk avontuur! Vanavond gaan we feestvieren in de tent en morgen weer naar huis....

We doen een track aan zodat de thuisblijvers ons kunnen volgen en de Nije Kanjers die bij me in de bus zitten, met gepaste trots kunnen binnenhalen!!!!

 

Meer nieuws