Terug naar overzicht

Vrijwilliger in het zonnetje: Linda Bennink

De vrijwilliger die we deze maand graag in het zonnetje zetten is : Linda Bennink!

 

Toen Linda zich spontaan bij ons meldde en vertelde wat ze allemaal doet waren we gelijk enthousiast! Linda heeft de cursus massage bij kanker succesvol afgerond en daarnaast een cursus sportpsychologie, de opleiding voor hardlooptrainer, diverse massageopleidingen, de opleiding voor voedingsdeskundige en de opleiding voor mental coach.

 

Bij ons in het Nije huis geeft ze massage bij kanker en ook de cursus masseren voor naasten, waarbij de naaste kan leren hoe hij/zij iemand een ontspannende massage kan geven aan de naaste die geconfronteerd is (geweest) met kanker. Bij voldoende animo willen we deze binnenkort graag weer organiseren.

 

Linda geeft in haar eigen praktijk ook verschillende cursussen, zowel in groepsverband als individueel. Neem vooral een kijkje op haar website voor meer informatie http://www.lindabennink.nl

 

Linda is spontaan, integer, enthousiast en kan naast masseren heel goed luisteren en legt op deze wijze vaak de vinger op de zere plek.

We zijn bijzonder blij met Linda en als je ook graag een massage van Linda wilt ontvangen in ons Nije huis en je hoort tot de doelgroep, dan kun je dit reserveren via onze agenda. Val je niet onder de doelgroep of wil je buiten de stichting om ook graag gebruik maken van haar diensten? Klik dan op haar website voor meer info.

 

 

Meer nieuws