Terug naar overzicht

22 juni Look Good... Feel Better in de Nije Hoeve

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen, zowel lichamelijk als emotioneel.

Uiterlijke veranderingen die plaatsvinden bij kanker en de behandelingen hebben vaak een grote impact. Sommige mensen denken misschien: waarom maak je je druk over je uiterlijk als je kanker hebt? Maar als je ’s ochtends wakker wordt en je jezelf niet meer herkent in de spiegel, is dat heel heftig. Je uiterlijk is cruciaal om je goed te voelen, dat wordt zowel bevestigd door patiënten als door onderzoek.

 

Stichting Look Good Feel Better zet zich in om voor alle mensen met kanker een positieve schakel te zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn, maar met jezelf beter voelen.

 

Teams van beauty professionals geven workshops. Tijdens een workshop krijg je tips en adviezen over de verzorging van je huid en make-up a.d.h.v. een "12-stappenplan". Vervolgens ga je zelf aan de slag met speciaal voor deze workshop beschikbaar gestelde huidverzorgingsproducten. Na afloop krijg je een voor jou samengesteld "productentasje" en een "stap voor stap instructieboekje" mee naar huis.

Daarnaast is er ook een haarwerker aanwezig die een presentaie geeft over de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van haarwerken en alternatieven voor haarwerken zoals mutsjes en sjaals.

De workshop wordt geleid door een gediplomeerd en gespecialisteerde schoonheidsspecialist.

 

Wanneer: woensdag 22 juni 2022
Waar: De Nije Hoeve, Bruinsweg 32 Hengelo
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur
Voor wie: mensen met kanker, tijdens en/of (recent) na de behandeling
Aanmelden: verplicht, dit kan via onderstaand aanmeldformulier

 

 

 

 

Aanmelding workshop huidverzorging en make up

Naam *
Straat en huisnummer *
postcode *
Woonplaats *
Email adres: *
Telefoonnummer *
Geboortedatum *
Ik ben lotgenoot *
ik draag een haarwerk *

datum keuze *N.B. er is plek voor maximaal 6 personen per workshop. Staat de datum niet meer op het aanmeldformulier? Dan betekent dit dat de workshop op deze datum vol zit. Wij kunnen je voor die datum dan wel op een wachtlijst zetten. Geef dit dan even aan in de opmerkingen.

Je ontvangt van ons z.s.m. een bericht of er op de door jouw gekozen datum nog plek is.

Opmerkingen:
Ik wil graag de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen *


Ik heb het privacyreglement gelezen en ga ermee akkoord dat de Nije Stichting mijn gegevens volgens AVG regelgeving registreert * *
* verplicht

Meer nieuws