FictoorWagelaar eerste bedrijf met crowdfunding!

FictoorWagelaar is het allereerste bedrijf dat zich inschreef om te bewegen voor Twente Beweegt!

Zij bewegen zich op 2 manieren...letterlijk door ons te helpen met de organisatie van het evenement en figuurlijk door zich in te schrijven op onze crowdfunding pagina en anderen te vragen om hen te sponsoren voor ons Nije inloophuis!

We zijn bijzonder dankbaar voor deze 2 kanjers en verheugen ons wederom op de samenwerking!

Maar ook zij hebben kanjers in hun team! Er zijn al 3 pagina's onder het bedrijf aangemaakt en Jeffrey en Edo gaan de 16e rennen voor ons inloop huis.

Dankjewel Edo en Jeffrey en heel veel succes!

Zij bewegen....wat beweegt jou?

Klik hier om hun pagina's te bezoeken en doneer of laat je inspireren om zelf een (bedrijfs)pagina op te zetten!

Nije Ambassade

Bedrijven die de teller op minimaal 750,- zetten worden automatisch lid van onze Nije ambassade.

De Nije ambassade is een b2b club met netwerkmogelijkheden en zij steunen gezamelijk het Nije inloophuis.

Voor interesse kan er contact opgenomen worden met Debby Nijenhuis via sponsoring@denijestichting.nl of tijdens kantoor uren op maandag, dinsdag en donderdag op 074 2772772